۱۲ تیر ۱۳۸۹

فرق عسل تقلبی با طبیعی و طرز تشخیص آن

عسل یکی از شیرینی های طبیعی است که بر خلاف اکثر شیرینی های ساخت بشر مزایای تغذیه ای دارد زیرا حاوی ویتامین هایی نظیر A و C, K, B۲, B۴ ,B۶، و پروتئین،املاح و آنزیم های مفید میباشد. از دیر هنگام هم عسل در درمان ناراحتی های پوستی، بیماری های دستگاه تنفسی و گوارشی استفاده می شده است. رنگ و طعم عسل تا حدی بسته به گیاهی است که زنبور از شهد آن تغذیه می کند. البته بواسطه وجود عناصر طبیعی در عسل طبیعی، استفاده آن در تغذیه کودکان زیر ۲ سال میتواند در بعضی موارد منجر به آلرژی و حساسیت گردد. در چند سال گذشته بواسطه پدیده نامعلومی (که برخی آن را آلودگی محیط زیست و سمهای شیمیایی میدانند) تعداد زنبورها کاهش یافته است. همجنین بواسطه قیمت نسبتاً بالای عسل طبیعی، عسلهای تقلبی یا غیرطبیعی که از شربت قند یا شکر تهیه می شوند در بازار فراوان یافت میشوند. مصرف قند نوع سوکروز این گونه عسلها (شیره شکر) که بدون آنزیمهای موجود در عسل طبیعی میباشند برای سلامتی افراد بویژه دیابتی ها مضر است. هضم گلوکز و فروکتوز موجود در عسل طبیعی و تبدیل آن به انرژی برای بدن انسان راحت تر از تبدیل سوکروز موجود در شکر و عسل مصنوعی میباشد. اما چگونه میتوان عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص داد؟ به گزارش پارسینه عمل کریستاله شدن (تبلور) یا شکرک زدن عسل به شکل روغن نباتی جامد در دمای کمتر از منهای پنج و بیش از ۲۵ درجه سانتیگراد نشانه خالص بودن عسل است. همچنین اگر یک قاشق عسل را در آب سرد هم بزنیم ،چنانچه حل شد عسل تقلبی میباشد و در غیر اینصورت نشانه خالص بودن عسل است. از لحاظ علمی و آزمایشگاهی، میزان قند نوع سوکروز در عسل مصنوعی بیشتر از چهار درصد است در حالیکه قند عسل طبیعی بواسطه آنزیم موجود در بدن زنبور تبدیل به گلوکز و فروکتوز شده است که راحت تر قابل هضم میباشند. بهترین روش نگهداری عسل در ظروف شیشه ای میباشد. ظروف فلزی و گاه پلاستیکی میتوانند با عسل واکنش کرده و همچنین سبب عوض شدن طعم و مزه عسل شوند.
توضیحات ونحوه خریــد دستگاه بزرگ كننده وكلفت كننده آلت تناسلي مردان(درمان انزال زودرس) لارجرباكس