کاکائوی موجود در شکلات برای سلامت قلب مفید است
پژوهشگران اسپانیایی دریافتند که کاکائو موجود در شکلات و شیر کاکائو برای قلب مفید است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از فرانس پرس ، این پژوهشگران با خوراندن ۴۰ گرم پودر کاکائو به همراه شیر به نیمی از جمعیت آماری ۴۵ نفره خود متوجه شدند که نیمی از گروه که شیر خود را با کاکائو مصرف کرده بودند در مقایسه با نیمه دیگر (که شیر بدون کاکائو مصرف کردند) از قلب سالمتری برخوردارند.
آلتافزايش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مردانمردانآلت تناسليبزرگ كننده آلتكلفت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمردانهبیضههورمونتستوستروناسپرمولبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجرباكساستمناءكننده
مصرف کاکائو شاخصهای التهابی درگیر در بروز بیماریهای قلبی را کاهش می داد.
شاخصهای التهابی پروتئینهایی هستند که باعث چسبیدن سلولهای سفید خونی به دیوارههای رگها می شوند که در نهایت به شکل گیری پلاک منتهی می شود.
پژوهشگران در یافتند که کاکائو با افزایش میزان کلسترول خوب، کاهش کلسترول بد را در پی دارد و از خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برخوردار است.
همچنین یک تحقیق دیگرنشان میدهد که شکلات تلخ برای شریانها مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل میکند.
پژوهشگران دانشگاه ییل اعلام کردند فلاوونوئیدها،گروهی از ترکیبات آنتیاکسیدان که در سبزی ها و میوهها هم موجودند، نقش مهمی در سلامتی ایفا میکنند.
بررسی این محققان نشان داده است رابطه محکمی میان مصرف غذاهای غنی از فلاوونوئیدها مانند چای سبز،میوهها و سبزیها و جلوگیری از بیماریهای قلبی-عروقی وجود دارد.
فراوردههای کاکائو یا شکلات تلخ یکی از غنیترین منابع فلاوونوئیدها در میان غذاهای رایج هستند.
پژوهشگران مرکز پژوهش پیشگیری دانشگاه ییل به بررسی ۴۵ نفر پرداختند که برای شش هفته روزانه بیش از ۲۰۰ گرم کاکائو با شکر، کاکائو بدون شکر یا دارونما را مصرف میکردند.
در این تحقیق کاکائو یک ابزار موفق در بهبود دادن کارکرد پوشش درونی عروق شمرده شد.
از ۳۹ نفری که این آزمون را به پایان رساندند، یک مقیاس سلامت شریانها یعنی “گشادی عروق ناشی از جریان خون” (FMD) به طور قابلتوجهی در گروههای افرادی که کاکائو بدون شکر و کاکائو با شکر مصرف میکردند، نسبت به گروه شاهد افزایش یافت. این افزایش در گروهی که کاکائوی تلخ مصرف میکردند، بیشتر بود.
والنتین یانچو نایکی یک از این پژوهشگران گفت: “با وجود آنکه یافتههای ما دال بر آن نیست که افراد باید به عنوان بخشی از غذای روزمره شروع به خوردن شکلات زیاد کنند، اما میتوان نتیجه گرفت که شکلات تلخ و سایر غذاهای غنی از فلاوونوئیدها ممکن است از لحاظ سلامت قلب و عروق سودمند باشند.”
ش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مرت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمردانهبیضههورمونتستو آلتافزايش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مردانمردانآلت تناسليبزرگ كننده آلتكلفت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمهورمونتستوستروناسپرمویاگراطولآلت نعوظاسپرمجنسيافزايشجنسي انزالبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجرباكساستمناءكنندهستروناسپرمویاگراطولآلت نعوظاسپرمجنسيافزايشجنسي انزالبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجر
پژوهشگران اسپانیایی دریافتند که کاکائو موجود در شکلات و شیر کاکائو برای قلب مفید است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از فرانس پرس ، این پژوهشگران با خوراندن ۴۰ گرم پودر کاکائو به همراه شیر به نیمی از جمعیت آماری ۴۵ نفره خود متوجه شدند که نیمی از گروه که شیر خود را با کاکائو مصرف کرده بودند در مقایسه با نیمه دیگر (که شیر بدون کاکائو مصرف کردند) از قلب سالمتری برخوردارند.
آلتافزايش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مردانمردانآلت تناسليبزرگ كننده آلتكلفت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمردانهبیضههورمونتستوستروناسپرمولبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجرباكساستمناءكننده
مصرف کاکائو شاخصهای التهابی درگیر در بروز بیماریهای قلبی را کاهش می داد.
شاخصهای التهابی پروتئینهایی هستند که باعث چسبیدن سلولهای سفید خونی به دیوارههای رگها می شوند که در نهایت به شکل گیری پلاک منتهی می شود.
پژوهشگران در یافتند که کاکائو با افزایش میزان کلسترول خوب، کاهش کلسترول بد را در پی دارد و از خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برخوردار است.
همچنین یک تحقیق دیگرنشان میدهد که شکلات تلخ برای شریانها مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل میکند.
پژوهشگران دانشگاه ییل اعلام کردند فلاوونوئیدها،گروهی از ترکیبات آنتیاکسیدان که در سبزی ها و میوهها هم موجودند، نقش مهمی در سلامتی ایفا میکنند.
بررسی این محققان نشان داده است رابطه محکمی میان مصرف غذاهای غنی از فلاوونوئیدها مانند چای سبز،میوهها و سبزیها و جلوگیری از بیماریهای قلبی-عروقی وجود دارد.
فراوردههای کاکائو یا شکلات تلخ یکی از غنیترین منابع فلاوونوئیدها در میان غذاهای رایج هستند.
پژوهشگران مرکز پژوهش پیشگیری دانشگاه ییل به بررسی ۴۵ نفر پرداختند که برای شش هفته روزانه بیش از ۲۰۰ گرم کاکائو با شکر، کاکائو بدون شکر یا دارونما را مصرف میکردند.
در این تحقیق کاکائو یک ابزار موفق در بهبود دادن کارکرد پوشش درونی عروق شمرده شد.
از ۳۹ نفری که این آزمون را به پایان رساندند، یک مقیاس سلامت شریانها یعنی “گشادی عروق ناشی از جریان خون” (FMD) به طور قابلتوجهی در گروههای افرادی که کاکائو بدون شکر و کاکائو با شکر مصرف میکردند، نسبت به گروه شاهد افزایش یافت. این افزایش در گروهی که کاکائوی تلخ مصرف میکردند، بیشتر بود.
والنتین یانچو نایکی یک از این پژوهشگران گفت: “با وجود آنکه یافتههای ما دال بر آن نیست که افراد باید به عنوان بخشی از غذای روزمره شروع به خوردن شکلات زیاد کنند، اما میتوان نتیجه گرفت که شکلات تلخ و سایر غذاهای غنی از فلاوونوئیدها ممکن است از لحاظ سلامت قلب و عروق سودمند باشند.”
ش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مرت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمردانهبیضههورمونتستو آلتافزايش آلتكلفت كردن آلت بزرگ كننده آلت مرداندرازكردن آلترشدآلتكجي آلت تناسليآلتافزايش آلتدرازكردن آلت مردانمردانآلت تناسليبزرگ كننده آلتكلفت كردنجراحي آلت تناسليآلتآلت تناسليروشهايمهورمونتستوستروناسپرمویاگراطولآلت نعوظاسپرمجنسيافزايشجنسي انزالبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجرباكساستمناءكنندهستروناسپرمویاگراطولآلت نعوظاسپرمجنسيافزايشجنسي انزالبزرگمرداندستگاه كردنتناسلياندازهكننده افزايشلارجر